Автогаз LPG по света

На автогаз в Аляска

Автогаз (LPG) е космополитно гориво – няма място на света ,където не се използва ако има автомобили. Според последна информация Автогаз вече е и в Аляска.Използва се за гориво на туристическите автобуси.

Mitsubishi избра BRC за Италия

Италианският клон на Mitsubishi избра марката BRC за фабрично конвертиране на своите автомобили. Три модела работещи на Автогаз (LPG) със системи BRC Gas Equipment са достъпни в шоурум на Mitsubishi.

Зони с чист въздух в английските градове

Британското правителство обяви планове за въвеждане на зони с чист въздух в пет града в Обединеното кралство за да се намали замърсяването на въздуха. Автогаз (LPG) има важна роля в тези планове и ще се използва повече в служебните автомобили .

Автогаз (LPG) е алтернативно гориво № 1 за Германия.

Информацията от преди години е че в Германия половин милион автомобила използват Автогаз (LPG). Въпреки че броят не се е увеличил през годините Autogas остава най-използваното алтернативно, зелено гориво в Германия.

NESTLE ще използва автомобили работещи на Автогаз.

Nestle Waters увеличи своя автопарк с 155 нови камиона, използващи за гориво Автогаз (LPG). Те ще направят наистина осезаемо съкращаване на разходите за гориво, но също така се очаква да намалят значително емисиите на въглероден диоксид.

Световен LPG форум 2016 в Истанбул

Септември 2016 ще се проведе 29-ят световен LPG форум в Истанбул, Турция. Той съвпада с 2016 AEGPL (European LPG Association) конгрес. И двата са 27-29 септември 2016г.

  • Често задавани въпроси